Hanki ja Sydän 2015 yhteistyösydämet: Ravintola Huvila, Järvenpään kaupunki, Järvenpään seurakunta, Keski-Uusimaa, Järvenpään Latu, Suomen Latu, Koirakerho Heiluhännät, Järvenpään Blues-Jazz Diggarit, Hiton Jannut, Tuusulanjärven Tunarit, Järvenpään Kirje-ja lomakepaino, Järvenpään teatteri, Järvenpään perhekoulu, Scandic Hotel Järvenpää, Wursti, Huolto Hämäläinen Oy, Sykettä ja Sinfoniaa ry, Isännöinti Jouko Lahti Oy, Järvenpää-talo, Punainen Risti Järvenpää, Järvenpään Yrittäjät, Lähderannan ponitalli, Järvenpään Katutoiminnantuki ry, Ravintola Huili, Suomenhevonen Uuras ja Tanja Lundsten, Herkkupaja, Primula.


Hyvä Sydän

Hyvä Sydän-talkoolainen on tapahtumassamme yksityinen henkilö, yrityksen tai yhteisön edustaja. Olemme yhdessä täysin sitoutumattomia ja haluamme vain talkootyöllämme edistää lasten ja nuorten hyvinvointia. Kukaan talkoolaisista ei saa palkkaa, emmekä mainosta itseämme. Tapahtuman nimetty järjestäjä on Järvenpään Katutoiminnantuki ry.
Kaikki tapahtumistamme saatu tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Järvenpään perhekoululle, Järvenpään lastensuojelun avohuollolle ja Lastenklinikan sydänosastolle.
Ota yhteyttä kommentilla, jos haluat mukaan Hyvä Sydän-joukkueeseemme!

On ihmisiä,
joiden lähellä sauna alkaa lämmetä itsestään,
jurot hohtimet
ja jakoavaimet puhkeavat
salaiseen kukkaan.
Nämä ihmiset
suostuvat hiljaisiksi varaosiksi,
paikkaavat polkupyörän puhjenneen kumin
tai hankalan olon.
He ojentavat itkevälle sadetakin.
He ovat taustalla äärettömän läsnä.
Heidän avullaan muodostuu rinki,
jossa valo vierii kasvoilta kasvoille.
Heidän käsiinsä voi unohtaa itsensä,
nähdä rauhallisesti.

-Niina Hakalahti; Jotkut ja toiset-

Hyvä Sydän 2014

Sykähdyttävän hyvä sydän!

Vapaaehtoistoiminnan ja hyväntekeväisyystapahtumien määrä on kasvussa. Onneksi.
 Meillä on paljon tehtävää ja niin paljon asioita, jotka haluaisimme korjata tai tehdä toisin.
Yhdeksäs Hanki ja Sydän-hyväntekeväisyystapahtuma kertoo valtavasta halusta ja ilosta yhdessä tehden auttaa ja tukea niitä, joilla arjessa ei ole aina mahdollisuutta selvitä yhteiskuntamme palvelujen ja tukitoimien varassakaan.
Lastensuojelun perhetyö on perheelle maksuton avohuollon tukitoimi. Kuitenkin lapsen kuntoutumista tukevia hoito- ja terapiapalveluja ei kaikilla kunnilla ole vara tarjota niitä tarvitseville ja useasti tästä joukosta jäävät pois jälkihuoltoa tarvitsevat pienet ja nuoret.
Hanki ja Sydän-2013 tapahtuman tuotosta lahjoitettiin osa Järvenpään kaupungin lastensuojelun avohuollolle ja lahjoitus käytettiin juuri näiden jälkihoitoa tarvitsevien lasten eläinavusteiseen terapiaan.
Haluamme nyt Hanki ja Sydän-2014 tapahtuman tuella jatkaa perheiden elämänhallinnan ja omien voimavarojen käyttöönoton tukemista sekä arjessa selviytymistä. Lastensuojelun perhetyö voi liittyä vanhemmuuden tukemiseen, lasten hoidon ja kasvatuksen ohjaamiseen, kodin arjen ja arkirutiinien hallintaan, perheen toimintakyvyn vahvistamiseen uusissa tilanteissa, perheen vuorovaikutustaitojen tukemiseen ja syrjäytymisen ehkäisyyn.
Järvenpään katutoiminnantuki ry:n vetämä joukko hyviä sydämiä järjestää jälleen koko perheen talvipäivän Järvenpään Sirkuskentällä 2.3.2014 ajatuksenaan taata lasten ja nuorten oikeudet turvalliseen kasvuympäristöön, tasapainoiseen ja monipuoliseen kehitykseen sekä erityiseen suojeluun.
Tapahtuman tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Lastenklinikan sydänosastolle, Järvenpään perhekoululle haastavasti käyttäytyville lapsille ja heidän perheilleen sekä Järvenpään lastensuojelun avohuollolle.

Hyvä Sydän-joukkueen psta
Suvi Lehtonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti