Hanki ja Sydän 2015 yhteistyösydämet: Ravintola Huvila, Järvenpään kaupunki, Järvenpään seurakunta, Keski-Uusimaa, Järvenpään Latu, Suomen Latu, Koirakerho Heiluhännät, Järvenpään Blues-Jazz Diggarit, Hiton Jannut, Tuusulanjärven Tunarit, Järvenpään Kirje-ja lomakepaino, Järvenpään teatteri, Järvenpään perhekoulu, Scandic Hotel Järvenpää, Wursti, Huolto Hämäläinen Oy, Sykettä ja Sinfoniaa ry, Isännöinti Jouko Lahti Oy, Järvenpää-talo, Punainen Risti Järvenpää, Järvenpään Yrittäjät, Lähderannan ponitalli, Järvenpään Katutoiminnantuki ry, Ravintola Huili, Suomenhevonen Uuras ja Tanja Lundsten, Herkkupaja, Primula.


Hyvä Sydän

Hyvä Sydän-talkoolainen on tapahtumassamme yksityinen henkilö, yrityksen tai yhteisön edustaja. Olemme yhdessä täysin sitoutumattomia ja haluamme vain talkootyöllämme edistää lasten ja nuorten hyvinvointia. Kukaan talkoolaisista ei saa palkkaa, emmekä mainosta itseämme. Tapahtuman nimetty järjestäjä on Järvenpään Katutoiminnantuki ry.
Kaikki tapahtumistamme saatu tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Järvenpään perhekoululle, Järvenpään lastensuojelun avohuollolle ja Lastenklinikan sydänosastolle.
Ota yhteyttä kommentilla, jos haluat mukaan Hyvä Sydän-joukkueeseemme!

On ihmisiä,
joiden lähellä sauna alkaa lämmetä itsestään,
jurot hohtimet
ja jakoavaimet puhkeavat
salaiseen kukkaan.
Nämä ihmiset
suostuvat hiljaisiksi varaosiksi,
paikkaavat polkupyörän puhjenneen kumin
tai hankalan olon.
He ojentavat itkevälle sadetakin.
He ovat taustalla äärettömän läsnä.
Heidän avullaan muodostuu rinki,
jossa valo vierii kasvoilta kasvoille.
Heidän käsiinsä voi unohtaa itsensä,
nähdä rauhallisesti.

-Niina Hakalahti; Jotkut ja toiset-

Hanki ja Sydän 2014 Laskiaissunnuntaina

Yhdeksäs Hanki ja Sydän järjestetään Laskiaissunnuntaina!


Hanki ja Sydän 2010 - kuvat Aleksi Joensuu


Tervetuloa koko perheen hyväntekeväisyystapahtumaan Järvenpään Sirkuskentälle sunnuntaina 2.3.2014 klo 11-14!
Yhdeksättä kertaa järjestettävä Hanki ja Sydän-hyväntekeväisyystapahtuma kerää jälleen varoja lapsille ja nuorille. Kaikki tapahtumasta saatu tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä seuraaviin kohteisiin:

Hanki ja Sydän- lahjoitukset
Järvenpään perhekoulu
Perhekoulu on matalan kynnyksen varhaista tukea tarjoava menetelmä, jonka alkuperäisenä lähtökohtana on haasteellisesti käyttäytyvän lapsen ja hänen perheensä auttaminen. 
Lahjoitukset perhekoulun toimintaan on käytetty toimintavälineisiin, asiantuntijaosaamisen palkkaukseen, toimintamateriaaliin ja perhekouluseminaareihin.

Järvenpään lastensuojelun avohuolto
Lastensuojelun perhetyö on perheelle maksuton avohuollon tukitoimi. Kuitenkin lapsen kuntoutumista tukevia hoito- ja terapiapalveluja ei kaikilla kunnilla ole vara tarjota niitä tarvitseville ja useasti tästä joukosta jäävät pois jälkihuoltoa tarvitsevat pienet ja nuoret.
Lahjoitus käytetään juuri näiden jälkihoitoa tarvitsevien lasten eläinavusteiseen terapiaan.

Lastenklinikan sydänosasto K4
Osastolla K4 hoidetaan sydänvikaisia lapsia ja nuoria koko maasta. Lapset ja nuoret tulevat osastolle jonosta kutsuttuna joko sydänleikkaukseen tai sydämen katetrointiin. Osastolle tulee myös jonkin verran päivystyksenä sydänpotilaita. Tarvittaessa osasto on myös pienten keskosten jatkohoitopaikka. Osastolla on 12 tavallista vuodeosastopaikkaa ja 3 tehovalvontapaikkaa.
Lasten viihtyvyyttä sairaala-aikana parannetaan mm. lelu-, video-, pelikonsoli- ja askarteluhankinnoin sekä järjestämällä retkiä potilaille. Iloa tuovat myös lastenklinikoilla pidetyt kummivierailut.
 Lahjoituksilla olemme tukeneet leikkihuoneen kunnostusta, leikkivälineiden ja potilashuoneiden televisio-hankinnoissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti